Slaap! Daar ben je waarschijnlijk aan toe als je dit leest. Zoekend op het internet naar oplossingen, werkwijzen en theorieën. Zo herkenbaar! Mijn dochtertje was een ontzettend slechte slaper, voornamelijk in de avond. Juist op het moment dat ik zelf even wilde opladen op de bank, sporten of toe was aan een avond met vrienden. Maar hé, die tijd kreeg ik niet of als ik het wel kreeg dan was ik te moe om iets te ondernemen. Echter, zij heeft er wel voor gezorgd dat ik The Gentle Sleep opleiding heb gevolgd en sinds juli 2022 als gecertificeerd slaapcoach aan de slag mag!

Ik word heel blij van de resultaten die zijn behaald met de ouders en het kindje door mijn slaapplan. Wat een genot om te zien dat kindjes rustig en zelfstandig kunnen inslapen of doorslapen. Dat ouders weer vrolijk zijn en energie krijgen. Omdat ik weet wat slaaptekort doet, welke frustraties en irritaties dit geeft, wil ik jou en jouw kindje ook heel graag helpen

Onderzoek wijst uit dat de meeste kindjes slapen moeten leren en ik ben er van overtuigd dat ouders hier een grote rol inspelen. Kindjes hebben ons nodig om dit te leren. Wist je dat 1 op de 4 kinderen slaapproblemen heeft, dat is ontzettend veel. Helaas voelt dit als ouder zijnde niet altijd zo en lijkt het of jouw kind als enige niet slaapt. Geloof mij, dat is niet waar. Gelukkig zijn er oplossingen. Met mijn plan help ik jou zodat je vervolgens zelf jouw kind kunt coachen om onder andere zelfstandig in slaap te vallen en door te slapen. Dit alles zonder dat je jouw kindje alleen laat of laat uithuilen.

Naast dat slaap ontzettend belangrijk is voor jouw kindje, heeft het ook veel invloed op jou.
Gebrek aan slaap kan invloed hebben op je werk, humeur en relatie. Als jouw kindje goed slaapt, heb jij hier ook weer profijt van!

Wat ik heel belangrijk vind, is dat het slaapplan past bij zowel het kindje, de ouders en de gezinssituatie. Een standaardplan voor elke baby werkt niet. Vandaar dat ik het ook zo belangrijk vind om goed kennis te maken met jou. Wat zijn je doelen, zijn dit realistische doelen en wat werkt wel of niet voor jou en jouw kindje. Ik zal een aantal opties aandragen die passen bij de situatie en het slaapprobleem. Samen kiezen we wat het beste bij jou en de situatie past zodat jij een goed gevoel bij het plan hebt. Om het plan te laten slagen, moet je er natuurlijk zelf écht achterstaan!

Wil je vrijblijvend kennis maken? Dan hoor ik graag van je.

Slaap lief,
Brigit

Ben jij op zoek naar een slaapcoach? Heb je vragen over mijn werkwijze, pakketten of certificering?
Neem dan contact met mij op!